Van harte welkom

Mooi zijn, je goed voelen, op adem komen, …
Het kan allemaal bij instituut Niké.

Schoonheidsinstituut Niké, met zaakvoerster Florence Thomas, met als adres Emiel de Smitlaan nr 10 te 8400 Oostende gelegen tussen Mariakerke en Raversijde , recht tegenover de luchthaven van Oostende.

  • Het schoonheidssalon is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een bushalte gelegen op ongeveer een 300 meter van het salon.

    U wordt er verwend in een cocoon interieur, te midden van een groene rustgevende omgeving, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke aanpak.

  • Na mijn opleiding oud-humaniora, werd het mij zeer snel duidelijk dat ik de opleiding schoonheidszorgen zou gaan volgen, dit gebeurde in de Maricolen te Brugge. Na het volgen van een 7 de specialisatiejaar kon ik aan de slag in mijn uitverkoren branche, dit gebeurde in ‘La Reserve’ te Knokke.

    Na 2 jaar ervaring opgedaan te hebben , kreeg ik de kans om mijn huidige zaak op te starten, dit gebeurde aanvankelijk in de Koningstraat te Oostende. Het zelfstandig zijn zat me in de genen en het bloed.

    Na zes jaar de zaak in de Koningstraat te hebben uitgebaat besloten we de zaak verder te zetten in de Antwerpenstraat, in ons eigen stek waar we de kans kregen om het salon te koppelen aan een woonst.

Als kers op de taart opende ik, in juni 2017, mijn gloednieuwe zaak, in de Emiel de Smitlaan nr 10 te Oostende/Raversijde.

Wie ben ik

Florence Thomas  :

Na mijn opleiding klassieke schoonheidszorgen en medische pedicure was ik op zoek naar meer diepgang en resultaten in mijn verzorgingen. Ik was er mij van bewust dat schoonheid en vitaliteit afhankelijk zijn van een gezonde inwendige balans. Vandaar mijn keuze om met natuurlijke producten en therapieën te werken die de mensen energetisch en holistisch benaderen om zo dichter bij zichzelf te komen.

BEWUST-GEZOND-LIEFDEVOL voor huid , geest en lichaam in een gezellige relaxerende sfeer, met aangepaste kleuren en muziek, voor hem en haar, verzorgd te worden.

Schoonheidsinstituut Niké staat voor persoonlijke aanpak en kennis van zaken !

Instituut Niké staat voor een holistisch aanpak van de mens.

Het instituut biedt een brede waaier aan vertrouwde maar ook aan een compleet nieuw gamma van behandelingen en specialiteiten.

Bij Florence word je in de watten  gelegd. Je kan er terecht voor tal van verzorgingen zowel klassieke behandelingen als specialiteiten zoals alle gezichts- en lichaamsverzorgingen, medische pedicure en manicure, lymfedrainage, epilaties, maquillage, verven van wimpers en wenkbrauwen, shiatsu, voetzone-reflexologie, psychozone-massage, metamorfosemassage, bio-energetische-massage, aroma-massage, ayurveda-massage , Japanse gezichtsmassage ,interne orgaan massage, aroma-therapie, phyto 5 kleipakkingen, chroma- therapie met opladen chakra’s, phyto-cure alsook voor allerhande voedingssuplementen ….

Het verkrijgen van cadeau-cheques behoort eveneens tot één der mogelijkheden.

Mooi zijn, je goed voelen, op adem komen, …

Het kan allemaal bij instituut Niké.

Foto’s © Christine Willaert